Bărbatul din Giurgiu care a tras cu pistolul de la fereastra locuinţei a fost reţinut. Poliţiştii efectuează percheziţii la domiciliul său

  • Poliţiştii au făcut percheziţii la bărbatul care a tras cu pistolul de la fereastra locuinţei din Giurgiu.
  • Oamenii legii au descoperit cartuşe şi o armă fără documente.
887 afișări
Imaginea articolului Bărbatul din Giurgiu care a tras cu pistolul de la fereastra locuinţei a fost reţinut. Poliţiştii efectuează percheziţii la domiciliul său

Sursa foto: MediafaxFoto

Potrivit Poliţiei Giurgiu, miercuri, poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, împreună cu poliţiştii Serviciului Acţiuni Speciale şi cei ai Serviciului Criminalistic, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, au pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară, la locuinţa unui bărbat, de 33 de ani, din municipiul Giurgiu, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, deţinerea sau portul fără drept de arme neletale şi uzul de armă neletală din categoria celor supuse autorizării, fără drept.

Poliţiştii au stabilit că, în noaptea de marţi spre miercuri, bărbatul ar fi tras cu o armă neletală, mai multe focuri de armă, de la fereastra locuinţei în care locuia.

În urma efectuării percheziţiei şi a cercetărilor efectuate, au fost descoperite „6 tuburi de cartuş calibru 9 mm, neletal, cu gaz, percutate şi o armă neletală supusă autorizării, deţinută fără drept.”

Bărbatul a fost reţinut, pentru 24 de ore, urmând ca joi, acesta să fie „prezentat unităţii de parchet competente, cu propuneri procedurale.”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici