Bărbatul din Olt care a provocat accidentul în care au murit doi oameni a fost reţinut / Poliţia anchetează dacă şoferul era cel care făcea LIVE pe Facebook

Bărbatul care a circulat băut şi a provocat accidentul rutier de vineri seara, din localitatea Slătioara, judeţul Olt, în urma căruia două persoane au murit, a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, el urmând să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

2607 afișări
Imaginea articolului Bărbatul din Olt care a provocat accidentul în care au murit doi oameni a fost reţinut / Poliţia anchetează dacă şoferul era cel care făcea LIVE pe Facebook

Bărbatul care a provocat accidentul rutier din Olt, în care au murit două persoane, a fost REŢINUT. Accidentul a fost filmat live pe Facebook, poliţiştii încearcă să afle cine a realizat filmarea

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu, a declarat că şoferul care a provocat, vineri noaptea, accidentul din Slătioara, a acuzat dureri în zona toracelui, astfel că a fost dus la spital, unde este păzit de poliţişti.

„Şoferul a fost reţinut pentru 24 de ore. Întrucât la introducerea în arest a acuzat dureri la nivelul toracelui, a fost transportat la spital, unde a rămas sub paza permanentă a poliţiştilor. În decursul acestei zile, se va propune arestarea preventivă a acestuia”, a declarat Grigorescu.

Accidentul în urma căruia două persoane şi-au pierdut viaţa, în comuna Slătioara, a fost filmat live pe Facebook, iar poliţiştii încearcă să afle cine a realizat filmarea, întrucât maşina era cu volan pe partea dreapta.

Poliţiştii au stabilit că şoferul vinovat de producerea accidentului mortal se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, a intrat pe contrasens cu autoturismul său cu volan pe dreapta şi a lovit frontal un autoturism care circula regulamentar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici