Bărbatul găsit mort lângă Galaţi, cunoscut om de afaceri şi preşedinte al Clubului off-road din Iaşi

Bărbatul găsit mort marţi dimineaţă într-un autoturism Audi A6, lângă Galaţi, este un cunoscut om de afaceri ieşean şi preşedinte al Clubului off-road din Iaşi, fiind unul dintre organizatorii unei competiţii care urma să se desfăşoare la Iaşi la sfârşitul acestei săptămâni.

227 afișări
Imaginea articolului Bărbatul găsit mort lângă Galaţi, cunoscut om de afaceri şi preşedinte al Clubului off-road din Iaşi

Bărbatul găsit mort lângă Galaţi, cunoscut om de afaceri şi preşedinte al Clubului off-road din Iaşi (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

Radu Bogdan Pavlov, în vârstă de 44 de ani, găsit mort într-un autoturism Audi A6, în apropierea municipiului Galaţi, după ce s-ar fi împuşcat în cap cu o armă de vânătoare, este un cunoscut om de afaceri ieşean, fiind, totodată, fondatorul şi preşedintele Clubului Off-road din Iaşi citând surse apropiate acestuia.

El era implicat în organizarea unui concurs de off-road, programat la sfârşitul acestei săptămâni pe un deal din apropierea Iaşiului.

Prietenii săi susţin că Pavlov era un bărbat vesel şi că acesta nu s-ar fi plâns niciodată că ar avea probleme financiare. Aceştia mai spun că era pasionat de maşini, având el însuşi o maşină de teren modificată pentru a putea participa la astfel de competiţii.

Un bărbat din Iaşi, în vârstă de 44 de ani, a fost găsit mort într-un autoturism Audi A6, la aproximativ zece kilometri de municipiul Galaţi, primele cercetări ale poliţiştilor arătând că victima s-a împuşcat în cap cu o armă de vânătoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici