Bărbatul înjunghiat în răfuiala de la Craiova, externat săptămâna viitoare

Bărbatul înjunghiat în răfuiala de marţi dimineaţă, în care unul dintre capii lumii interlope din Craiova a fost împuşcat mortal, va fi externat cel mai probabil la începutul săptămânii viitoare, starea de sănătate a acestuia este bună.

120 afișări
Imaginea articolului Bărbatul înjunghiat în răfuiala de la Craiova, externat săptămâna viitoare

Bărbatul înjunghiat în răfuiala de la Craiova, externat săptămâna viitoare (Imagine: Mediafax Foto)

Cătălin Mavrichie (31 de ani) a suferit mai multe plăgi la faţă şi la mâna stângă, însă medicii le-au suturat, în prezent starea bărbatului fiind stabilă.

"Pacientul se află în continuare internat în Clinica de Terapie Intensivă, însă starea de sănătate este foarte bună. El va fi externat cel mai probabil în cursul zilei de luni, după ce i se vor scoate firele de la plăgi", a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Craiova, Adriana Trică.

Conducerea Inspectoratului de Poliţie al judeţului (IPJ) Dolj a trimis opt poliţişti şi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova, pentru a asigura paza lui Cătălin Mavrichie. Potrivit adjunctului şefului IPJ Dolj, comisar şef Nicuşor Badea, patru dintre poliţişti se află la secţia de terapie intensivă a spitalului, unde este internat Mavrichie, ceilalţi patru fiind la intrarea în Unitatea de Primiri Urgenţe a unităţii medicale.

Peste 600 de poliţişti şi jandarmi patrulează pe străzile Craiovei, iar pentru a preveni izbucnirea unor noi incidente o parte din forţele de ordine au asigurat paza, în noaptea de marţi spre miercuri, în zona locuinţei lui Mihai Pârvu, zis Caiac, ucis în urmă cu o zi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici