Bărbatul prins în flagrant la Iaşi nu este la prima abatere. În trecut a luat credite cu un buletin ce avea numele şi fotografia lui Robert de Niro

Bărbatul de 53 de ani prins în flagrant delict în timp ce vindea pastile de ecstasy nu este la prima infracţiune.

23320 afișări
Imaginea articolului Bărbatul prins în flagrant la Iaşi nu este la prima abatere. În trecut a luat credite cu un buletin ce avea numele şi fotografia lui Robert de Niro

Bărbatul prin în flagrant la Iaşi nu este la prima abatere. În trecut a luat credite cu un buletin ce avea numele şi fotografia lui Robert de Niro

Sorin Bulgaru a fost eliberat recent din închisoare, după ce a pus la cale înşelăciuni cu credite, unul din buletinele sale false fiind cu fotografia actorului Robert de Niro, relatează Ziarul de Iaşi.

În anul 2011, Sorin Bulgaru, alias “Robert de Niro”, fusese condamnat la 9 ani de închisoare pentru fals, uz de fals şi înşelăciune. El împreună cu o altă persoană au falsificat o carte de identitate pentru a face credite bancare. Cei doi au imprimat fotografia actorului Robert de Niro pe o carte de identitate, iar angajaţii multor bănci nu şi-au dat seama de greşeală.  La adresa de domiciliu figura în cimitirul Eternitatea din Iaşi, iar în dreptul părinţilor erau trecuţi Madona şi Anthony, conform Ziarului de Iaşi.

Bărbatul eliberat recent riscă să se întoarcă în spatele gratiilor după ce peste 1300 de pastile de ecstasy cu forme de ursuleţi sau fluturaşi au fost descoperite de procurorii DIICOT şi poliţiştii de combatere a crimei organizate din Iaşi în urma unor perecheziţii, acasă la un bărbat de 53 de ani din Iaşi, "după ce acesta a fost surprins în flagrant delict ieri, 8 iunie, în Iaşi, în timp ce ar fi efectuat o tranzacţie cu droguri de mare risc", au anunţat reprezentanţii IPJ Iaşi, într-un comunicat de presă.

Percheziţiile au avut loc într-un dosar de dosar de trafic de droguri de mare risc.

"În urma acţiunii, poliţiştii au ridicat 1.375 de comprimate de MDMA ecstasy, 15 grame de fragmente de comprimate MDMA ecstasy, aproximativ 24 de grame de pulbere şi fragmente de comprimate de MDMA ecstasy şi un telefon mobil.", se mai arată în comunicat. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici