Barna: Provoc şi celelalte judeţe, unde cererea e mică, să organizeze evenimente pentru vaccinare

Vicepremierul Dan Barna a spus, sâmbătă dimineaţa, la dechiderea centrului de vaccinare drive-through din Sibiu, că provoacă şi celelalte judeţe, în care cererea este mai mică, să organizeze astfel de evenimente pentru vaccinare.

206 afișări
Imaginea articolului Barna: Provoc şi celelalte judeţe, unde cererea e mică, să organizeze evenimente pentru vaccinare

Încă un pas înainte în ceea ce înseamnă succesul campaniei de vaccinare. E deja coadă de maşini. Fac un apel la toţi sibienii, toţi oamenii din judeţ care au drum în următoarele zile sau să îşi facă drum cu maşina, pentru a rezolva această problemă”, a declarat Dan Barna, la deschiderea centrului de vaccinare din maşină, din parcarea de la Cazarma 90 din Sibiu.

Acesta a spus că astfel de centre sunt utile pentru că „duc vaccinul mai aproape de cetăţean”.

„Provoc şi celelalte judeţe, pentru că ştiu că sunt judeţe unde din păcate cererea e foarte mică, să organizeze astfel de metode prin care vaccinul să fie aproape de oameni”, a mai spus vicepremierul.

La centrul de vaccinare drive-through din Sibiu sunt disponibile patru fluxuri, deservite de medici, asistente şi studenţi voluntari.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici