Băsescu i-a trimis flori poliţistei înjunghiate în misiune

Poliţista care a fost înjunghiată de un bărbat în timp ce încerca să aplaneze un conflict în localitatea Poroiniţa, în noaptea de sâmbătă spre duminică, şi a cărei zi de naştere este vineri, a primit la spital, unde este internată, un buchet de flori de la preşedintele Traian Băsescu.

273 afișări
Imaginea articolului Băsescu i-a trimis flori poliţistei înjunghiate în misiune

Traian Basescu (Imagine: Stefan Micsik/Mediafax foto)

Laura Popescu, internată în Secţia de chirurgie a Spitalului Judeţean din Drobeta Turnu Severin, a declarat, joi, că alături de buchetul de flori era ataşată o carte de vizită cu semnătura şefului statului.

Ele au fost primite în cursul zilei de miercuri, poliţista fiind astfel felicitată pentru intervenţia din noaptea de sâmbătă spre duminică, atunci când, împreună cu un coleg, fusese chemată să aplaneze un conflict între cinci indivizi în localitatea Poroiniţa.

Şi prefectul de Mehedinţi, Ion Mîţu, a mers, joi, la spital, oferindu-i poliţistei un buchet de flori şi o cutie de bomboane, aceasta urmând să îşi petreacă, vineri, ziua de naştere la spital.

În timpul intervenţiei din noaptea de sâmbătă spre duminică, un bărbat a scos un cuţit şi a înjunghiat-o pe poliţistă în abdomen, aceasta fiind transportată la spital.

Colegul poliţistei a tras şapte focuri de armă, trei în plan vertical şi patru către agresorul poliţistei, trei dintre ele rănindu-l grav pe acesta.

Agresorul poliţistei este şi el internat în spital, pe numele său magistraţii de la Tribunalul Mehedinţi emiţând un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, urmând ca după externare acesta să fie cercetat pentru ultraj.

Ulterior, la propunerea conducerii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mehedinţi, şeful Poliţiei Române, Liviu Popa, a anunţat că atât poliţista, cât şi colegul său au fost înaintaţi în grad.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici