Băsescu: Oricât de criză ar fi, pensiile se vor plăti la timp

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, sâmbătă, la Sânnicolau Mare, că statul român îşi va respecta obligaţiile faţă de pensionari şi "oricât de criză ar fi, pensiile se vor plăti la timp.

12 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Oricât de criză ar fi, pensiile se vor plăti la timp

Băsescu: Oricât de criză ar fi, pensiile se vor plăti la timp (Imagine: Mediafax Foto)

"Aveţi toate motivele să credeţi că statul va face ceea ce resursele îi permit cu adevărat, pentru ca pensionarii să nu aibă o viaţă grea. Un cetăţean are dreptul la o minimă asistenţă din partea statului la bătrâneţe, indiferent de perioada în care cotizează la fondul de pensii şi de valoarea cotizaţiei. Vă asigur că statul român îşi va respecta obligaţiile faţă de pensionari şi, oricât de criză ar fi, pensiile se vor plăti la timp", a spus Băsescu, care a avut o întâlnire cu pensionarii la Primăria Sânnicolau Mare.

Şeful statului le-a dat asigurări pensionarilor că va face tot ce va putea ca să îi ajute, în limita posibilităţilor statului.

De asemenea, preşedintele i-a rugat pe cei care îl ascultau să aibă încredere că statul român îşi va respecta toate obligaţiile pe care şi le-a asumat pentru că există resurse financiare în acest sens.

Preşedintele a semnat, la sfârşitul discursului său, actul de fondare al Asociaţiei Pensionarilor "Doina" din Sânnicolau Mare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici