Băsescu şi soţia sa, la concertul de pe plaja Mamaia

Preşedintele Traian Băsescu s-a plimbat, vineri seară, pe faleză, împreună cu soţia sa, Maria Băsescu, în zona Cazino, din staţiunea Mamaia, şeful statului aflându-se pe litoral, la Neptun, încă din cursul dimineţii.

185 afișări
Imaginea articolului Băsescu şi soţia sa, la concertul de pe plaja Mamaia

Băsescu şi soţia sa, la concertul de pe plaja Mamaia (Imagine arhivă: Mediafax Foto)

Băsescu a ajuns în zona Cazino, din Mamaia, vineri seară, şi s-a plimbat pe faleză împreună cu soţia sa. El a stat de vorbă cu oamenii şi s-a fotografiat cu unii dintre ei.

Şeful statului le-a declarat ziariştilor că, în cursul zilei de vineri, a fost la Neptun şi s-a plimbat puţin pe mare. El a spus că staţiunea Neptun arată mai bine ca în alţi ani şi că Mamaia, pe care a văzut-o de Paşti, arată bine.

"Mi-a plăcut la Neptun, arată mai bine staţiunea ca anul trecut. Mamaia, în mod cert, arată mai bine, am văzut-o de Paşti, cred că e un sezon turistic care începe bine şi, paradoxal, nu a venit nici ploaia, mult anunţată de voi pe toate posturile. Încă nu-i furtună. Azi am fost puţin pe mare, în Neptun şi înMamaia", le-a declarat Băsescu ziariştilor prezenţi.

Întrebat de ziarişti dacă a urmat tradiţia românească de 1 Mai de a mânca mici, Băsescu a răspuns că preferă brânza cu roşii.

"Imi place mai mult brânza cu roşii, mai ales brânza de Dobrogea", le-a răspuns Băsescu ziariştilor.

După ce s-a plimbat pe faleză, Băsescu a intrat pe o terasă din centrul staţiunii, unde a băut apă plată, iar soţia sa un pahar cu suc. La un moment dat, la masa lor şi-a făcut apariţia şi fiica cea mică a preşedintelui, Elena Băsescu, aceasta plecând după aproximativ zece minute spre locul de desfăşurare al concertului care va avea loc pe plaja din Mamaia.

La ora transmiterii acestei ştiri, şeful statului şi soţia sa asistă la concertul de pe plaja din Mamaia, în zona Castel, susţinut, printre alţii, de formaţiile Simplu şi Sistem.

Preşedintele Traian Băsescu a ajuns, vineri dimineaţă, pe litoral, unde în ultimii ani şi-a petrecut aproape de fiecare dată minivacanţa de 1 Mai. În ultimii ani, preşedintele Băsescu s-a aflat aproape de fiecare dată la mare, de 1 Mai, iar anul trecut a participat la deschiderea oficială a sezonului estival, care a avut loc la Mangalia, şi la inaugurarea Portului turistic Mangalia.

Peste 20.000 de turişti erau aşteptaţi la mare în minivacanţa de 1 Mai, când pe litoral vor avea loc mai multe concerte, dar şi o defilare a unor maşini de epocă, precum şi o demonstraţie a pilotului de Formula 1 David Coulthard.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici