Bătaie generală într-un club din Botoşani, între rugbyşti români şi spanioli. Paza a intervenit cu spray lacrimogen

  • Mai mulţi jucători de rugby ai naţionalelor României şi Spaniei s-au luat la bătaie, în noaptea de sâmbătă spre duminică, într-un club din Botoşani.
  • Pentru aplanarea conflictului au intervenit agenţii de pază ai clubului.
  • Aceştia au folosit sprayuri lacrimogene.
11865 afișări
Imaginea articolului Bătaie generală într-un club din Botoşani, între rugbyşti români şi spanioli. Paza a intervenit cu spray lacrimogen

Bătaie între rugbyşti români şi spanioli

Totul a avut loc noaptea, când poliţiştii din Botoşani au fost sesizaţi prin apel la 112 să intervină la un conflict dintr-un club.

„În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că în jurul orei 01:30 în club se aflau un număr de circa 30 jucători de rugby ai naţionalelor României şi Spaniei. La un moment dat între 4 jucători ai României şi 3 ai Spaniei a avut loc un schimb de replici, iar la scurt timp între aceştia s-a produs o altercaţie, toţi lovindu-se reciproc”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoşani, Delia Nenişcu.

Pentru a aplana conflictul, a fost nevoie de intervenţia agenţilor de pază care au folosit spray-ul iritant lacrimogen şi au dispersat cele două grupuri, întrucât exista riscul ca în conflict să fie atraşi toţi cei 30 de sportivi.

În urma intervenţiei toţi au părăsit clubul.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Botoşani, nu au fost persoane care să aibă nevoie de îngrijiri medicale şi nu au fost depuse plângeri penale de către cei implicaţi.

Poliţiştii fac cercetări pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

România a întâlnit Spania la Botoşani în cadrul celei de-a treia runde a Rugby Europe Championship.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici