Bătrân bătut cu sălbăticie pe scările unui pasaj din Braşov. Doi tineri l-au lovit cu pumnii şi picioarele, lăsându-l inconştient. Care este starea bărbatului

Doi tineri au fost arestaţi preventiv după ce au lovit cu cruzime un bătrân de 66 de ani. Victima, pusă la pământ, a fost bătută cu pumnii şi picioarele până nu a mai putut mişca. Incidentul care a avut loc într-un pasaj din Braşov a fost suprins de camerele de supraveghere.

22300 afișări
Imaginea articolului Bătrân bătut cu sălbăticie pe scările unui pasaj din Braşov. Doi tineri l-au lovit cu pumnii şi picioarele, lăsându-l inconştient. Care este starea bărbatului

Bătrân bătut cu sălbăticie pe scările unui pasaj din Braşov. Doi tineri l-au lovit cu pumnii şi picioarele, lăsându-l inconştient. Ce a declanşat violenţa

Pe imaginile postate pe internet, se vede cum bătrânul, de 66 de ani, din Vrancea, cade pe scările dintr-un pasaj, apoi este luat la bătaie, fiind lovit cu pumnii şi picioarele în cap şi în abdomen. Victima este apoi abandonată în stare de inconştienţă, iar în zonă apare un agent de pază.

VIDEO de o violenţă extremă poate fi urmărit AICI.

Potrivit Poliţiei Braşov, agresiunea s-a petrecut noaptea, într-un pasaj din municipiul Braşov, iar scandalul ar din pornit de la o sumă de bani.

„Doi tineri, unul de 18 ani din judeţul Botoşani, iar celălat de 23 ani din judeţul Buzău, au agresat un bărbat de 66 ani din judeţul Vrancea. Cei trei se cunoşteau anterior şi ar fi intrat în conflict din cauza unei sume de bani”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Braşov, Gabriela Dinu.

Dinu a mai spus că cei doi tineri au fost reţinuţi, iar ulterior instanţa a dispus arestarea preventivă a acestora pentru 30 zile.

Cei doi sunt cercetaţi pentru loviri şi alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Bătrânul rănit a fost transportat la spital, iar medicii spun că pentru vindecare are nevoie de 16 - 18 zile de îngrijiri medicale.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici