Bătrân bătut în spital de o pretinsă rudă - VIDEO

Poliţia Judeţeană Bihor a început o anchetă în cazul unui bărbat în vârstă de 72 de ani, internat la Spitalul de Recuperare din Băile Felix, după ce colegul de salon al acestuia a filmat scene în care pacientul era bătut, pe patul de spital, de un pretins nepot al său, care îl vizita zilnic.

26 afișări
Imaginea articolului Bătrân bătut în spital de o pretinsă rudă - VIDEO

Bătrân bătut în spital de o pretinsă rudă (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

Potrivit poliţiştilor, bătrânul este imobilizat la pat, după ce a suferit un accident vascular cerebral, fiind internat la Spitalul de Recuperare din Băile Felix.

El nu mai poate nici să vorbească, nici să se mişte.

Bătrânul era vizitat zilnic de un orădean în vârstă de aproximativ 50 de ani, care se pretinde nepotul său şi care îl agresa.

Iniţial, colegul de salon al bărbatului nu a fost crezut de conducerea spitalului când a relatat cele întâmplate, motiv pentru care el a înregistrat cu telefonul mobil scenele violente.

Filmuleţul care a fost predat Poliţiei surprinde scene în care, enervat de urletele de durere ale bătrânului, pretinsul nepot îl loveşte cu palmele şi cu pumnii, batjocorindu-l şi spunându-i că este "terminat".

Video stirileprotv.ro

"Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Bihor a declanşat o anchetă în acest caz, faţă de orădeanul care se pretinde nepotul său, suspectat că l-a agresat, pentru a stabili cu exactitate starea de fapt, urmând ca în funcţie de rezultat să fie luate măsurile legale în cauză", a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, inspectorul principal Alina Dinu.

De asemenea, conducerea Direcţiei de Sănătate Publică Bihor a început o anchetă în acest caz.

Conducerea spitalului nu a putut fi contactată, până la ora transmiterii acestei ştiri, pentru a oferi un punct de vedere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici