Bătrân legat, lovit şi tâlhărit după ce a primit în casă un fals reporter. Două tinere şi un bărbat, reţinuţi de poliţişti

Un bătrân în vârstă de 79 de ani din localitatea Vintileasca, judeţul Galaţi, a fost legat, bătut şi tâlhărit de trei persoane, între care un bărbat pe care l-a primit în casă după ce i-a spus că este reporter şi vrea să facă un reportaj.

2010 afișări
Imaginea articolului Bătrân legat, lovit şi tâlhărit după ce a primit în casă un fals reporter. Două tinere şi un bărbat, reţinuţi de poliţişti

Bătrân legat, lovit şi tâlhărit după ce a primit în casă un fals reporter. Două tinere şi un bărbat, reţinuţi de poliţişti

Potrivit Biroului de Presă al IPJ Vrancea, poliţiştii de investigaţii criminale au făcut patru percheziţii domiciliare pe raza judeţului, în cadrul a două dosare penale în care se fac cercetări pentru tâlhărie calificată, lipsire de libertate în mod ilegal şi furt.

Şapte persoane au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea pentru audiere, iar faţă de trei dintre acestea a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentate instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Cei reţinuţi sunt două tinere şi un bărbat care au legat şi lovit un bătrân pentru a-l jefui.

„Cele două tinere, cu vârste între 18 şi 21 de ani şi un bărbat, în vârstă de 36 de ani, sunt cercetaţi pentru faptul că în noaptea de 19/20 august ar fi intrat în domiciliul unui bărbat, în vârstă de 79 de ani, din comuna Vintileasca, pe care l-ar fi legat şi lovit, după care i-ar fi sustras bani şi bunuri. Extinzând cercetările, bărbatul este cercetat şi pentru faptul că la data de 30 iunie ar fi intrat în domiciliul aceluiaşi bărbat, sub pretextul că face un reportaj despre condiţiile sale de viaţă, iar la plecare i-ar fi sustras suma de 4.900 de lei”, au declarat reprezentanţii IPJ Vrancea.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a afla dacă persoanele reţinute au mai comis şi alte infracţiuni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici