Bebeluş de o lună, ascuns de părinţi sub o pătură pentru a fi scos din ţară, depistat la frontieră

Poliţiştii de frontieră timişeni au descoperit, sâmbătă dimineaţa, un copil în vârstă de o lună, ascuns într-un microbuz, acoperit cu o pătură, de către părinţii acestuia, care intenţionau să îl scoată ilegal din România pentru că nu avea documente de călătorie.

549 afișări
Imaginea articolului Bebeluş de o lună, ascuns de părinţi sub o pătură pentru a fi scos din ţară, depistat la frontieră

Bebeluş de o lună, ascuns de părinţi sub o pătură pentru a fi scos din ţară, depistat la frontieră

"În data de 29.10.2016, la ora 00.20, în Punctul de Trecere a Frontierei Cenad s-au prezentat pentru a ieşi din ţară, şapte persoane, patru bărbaţi şi trei femei, călătorind cu un microbuz marca Volkswagen înmatriculat în Bulgaria. La controlul efectuat asupra autoturismului poliţiştii de frontieră au descoperit ascuns deasupra unui bagaj, aflat între două persoane de pe scaunele din spate, un copil acoperit cu o patură", potrivit unui comunicat.

La cercetări s-a stabilit că minorul, în vârstă de o lună, era însoţit de părinţii săi, cetăţenii români Camelia şi Dorel V., care au declarat că l-au ascuns deoarece doreau să ajungă în Italia şi nu au avut timpul necesar pentru a-i face documente de călătorie.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la trecerea frauduloasă a frontierei de stat şi complicitate la tentativa de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici