Bebeluş mort şi trei adulţi răniţi într-un accident rutier pe DN 21, între Iazu şi Slobozia Nouă

Un bebeluş şi-a pierdut viaţa şi trei adulţi au fost răniţi într-un accident rutier întâmplat pe DN 21 între localităţile Iazu şi Slobozia Nouă, şoferul autoturismului cu care se deplasau toţi cei menţionaţi pierzând controlul volanului după ce a încercat să evite un câine aflat pe carosabil.

48 afișări
Imaginea articolului Bebeluş mort şi trei adulţi răniţi într-un accident rutier pe DN 21, între Iazu şi Slobozia Nouă

Bebeluş mort şi trei adulţi răniţi într-un accident rutier pe DN 21, între Iazu şi Slobozia Nouă (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Ialomiţa,o femeie care conducea un autoturism dinspre Brăila către Slobozia a încercat sa evite un câine aflat pe carosabil şi a pierdut controlul volanului.

Maşina, în care se mai aflau, din primele cercetări ale poliţiştilor, doi adulţi şi un nou născut, a intrat într-un pom de pe marginea drumului.

În urma impactului, bebeluşul si-a pierdut viaţa, iar cei trei adulţi, inclusiv conducatoarea auto, au fost rănite. Adulţii au fost transportaţi cu ambulanţele la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Slobozia.

La ora transmiterii ştirii, circulaţia în zona accidentului se desfăşoară cu greutate, iar politiştii rutieri au început cercetările la faţa locului pentru a stabili cauzele. Şoferiţei i se va întocmi dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici