Bebeluşul găsit mort la Suceava: Anchetatorii au găsit în grădina femeii din Poiana Negrii resturile a încă doi copii nou-născuţi

Anchetatorii din Suceava, care au făcut săpături şi au ridicat noi probe din curtea femeii acuzată că şi-a asfixiat copilul nou-născut, au descoperit resturile a doi bebeluşi, care fuseseră îngropaţi imediat după naştere, în 2016 şi 2018, transmite corespondentul MEDIAFAX.

5422 afișări
Imaginea articolului Bebeluşul găsit mort la Suceava: Anchetatorii au găsit în grădina femeii din Poiana Negrii resturile a încă doi copii nou-născuţi

Bebeluşul găsit mort la Suceava: Anchetatorii au găsit în grădina femeii din Poiana Negrii resturile a încă doi copii nou-născuţi

Conform unor surse din cadrul anchetatorilor, în cele două gropi pe care criminaliştii le-au săpat marţi seara în curtea femeii din Poiana Negrii, acuzată că şi-a asfixiat copilul nou-născut, au fost găsite resturile altor doi fetuşi pe care se bănuieşte că femeia i-a născut în 2018 şi 2016 şi apoi i-a îngropat.

Potrivit aceloraşi surse, resturile urmează să fie expertizate.

Femeia de 37 de ani este acuzată de pruncucidere după ce anchetatorii au stabilit că aceasta născuse acasă un băieţel, neasistată medical, bebeluş pe care apoi l-a omorât, asfixindu-l cu un sac de gunoi. Fapta femeii a fost descoperită de poliţstul din comună, căruia i s-a părut suspect că femeia, care se apropiase de termenul naşterii, a fost văzută fără burtă şi fără copil.

Sursele citate au mai precizat că femeia de 37 de ani a fost internată în spitalul din Vatra Dornei pentru a beneficia de îngrijiri medicale post-naştere şi urmează să fie supusă săptămâna viitoare unei expertize medico-legale psihiatrice.

Deocamdată împotriva femeii nu a fost luată nicio altă măsură restrictivă, fiind efectuate cercetări într-un dosar penal pentru pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere sau vătămare a nou-născutului săvârşită de către mamă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici