BEM a decis să trimită Poliţiei plângerea PDL privind incidentele din Parcul Moghioroş

Biroul Electoral Municipal (BEM) a decis, sâmbătă, să trimită Poliţiei plângerea PDL împotriva PSD referitoare la "presupuse incidente" în timpul unor manifestări alectorale ale celor două formaţiuni în Parcul Moghioroş.

14 afișări
Imaginea articolului BEM a decis să trimită Poliţiei plângerea PDL privind incidentele din Parcul Moghioroş

BEM a decis să trimită Poliţiei plângerea PDL privind incidentele din Parcul Moghioroş

Preşedintele BEM, judecătorul Alin Vişan, a declarat, pentru MEDIAFAX, că, în şedinţa de sâmbătă, s-a discutat plângerea PDL care privea nişte presupuse incidente din Parcul Moghioroş, respectiv violenţe exercitate de simpatizanţi PSD împotriva celor ai PDL.

"Ambele partide se pare că ar fi avut autorizaţie pentru desfăşurarea unor activităţi în Parcul Moghioroş. În şedinţa de astăzi, s-a susţinut oral că PSD nu ar fi avut toate aprobările necesare", a afirmat Vişan.

El a mai spus că s-a decis ca plângerea să fie trimisă Poliţiei, pentru a se verifica cele susţinute de reprezentanţii PDL, precum şi să se constate incidentele de natură penală - agresiuni şi alte violenţe ale simpatizanţilor PSD.

De asemenea, el a spus că plângerea PDL ar trebui verificată de Poliţie sub două aspecte, dacă cele două manifestări simultane ale PSD şi PDL în acelaşi loc au avut aprobările necesare şi, respectiv, dacă au existat lovituri violente şi agresiuni între susţinătorii celor două partide.

Totodată, Vişan a ţinut să menţioneze că va cere din nou organelor de ordine - Poliţie, Poliţie comunitară şi Jandarmerie - să acţioneze pentru a preîntâmpina violenţele în campania electorală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici