Bihor: Doi tineri arestaţi după ce au furat peste 40.000 de lei dintr-o locuinţă

Doi tineri au fost arestaţi preventiv după ce ar fi intrat într-o locuinţă din localitatea Tămaşda, judeţul Bihor, de unde ar fi furat peste 40.000 de lei.

185 afișări
Imaginea articolului Bihor: Doi tineri arestaţi după ce au furat peste 40.000 de lei dintr-o locuinţă

Bihor: Doi tineri arestaţi după ce au furat peste 40.000 de lei dintr-o locuinţă

Poliţiştii din Bihor au dispus joi reţinerea pentru 24 de ore a doi tineri de 20, respectiv 21 de ani, ambii din comuna Hălmagiu, judeţul Arad, şi a unui alt tânăr de 20 de ani, din comuna Vârfurile, judeţul Arad, bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii îi bănuiesc pe cei doi tineri din comuna Hălmagiu că, în noaptea de 25 spre 26 martie, ar fi pătruns într-o locuinţă din localitatea Tămaşda, judeţul Bihor, şi ar fi furat 40.000 de lei, 150 de euro şi un card bancar.

De asemenea, poliţiştii îl bănuiesc pe tânărul de 20 de ani din comuna Vârfurile că, ar fi asigurat transportatul, de la locul faptei, al celorlalţi doi tineri, cu un autoturism.

Vineri, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Salonta a admis propunerea procurorului şi a emis pe numele celor doi tineri din comuna Hălmagiu mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile. Totodată, faţă de tânărul de 20 de ani, din Vârfurile, instanţa a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii eventuale activităţi infracţionale a celor în cauză şi pentru recuperarea integrală a prejudiciului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici