Bihor: Un copil de 14 ani a murit, după ce maşina în care se afla s-a răsturnat

  • Un copil în vârstă de 14 ani a murit, marţi seara, după ce maşina în care se afla alături de alte patru persoane, dintre care două minore, s-a răsturnat, în localitatea Tinca, judeţul Bihor.
  • A fost solicitat şi elicopterul SMURD.
666 afișări
Imaginea articolului Bihor: Un copil de 14 ani a murit, după ce maşina în care se afla s-a răsturnat

Autoturismul s-a răsturnat în localitatea Tinca, judeţul Bihor

Mai multe echipaje SMURD şi de la Ambulanţa Bihor au intervenit la accidentul din Tinca, unde o maşină s-a răsturnat.

Cinci persoane au fost rănite în accident, respectiv cinci tineri, cu vârste între 13 şi 20 de ani.

Echipajele de salvare au găsit un băiat de 14 ani în stop cardio-respirator, iar în ciuda manevrelor de resuscitare, copilul a decedat.

O fetiţă de 13 ani a suferit o fractură şi traumatisme, fiind preluată de elicopterul SMURD, iar un băiat de 13 ani este în stare de inconştienţă.

Alţi doi tineri, de 18 şi 20, au suferit diverse traumatisme.

Toate cele patru victime au fost duse la Spitalul Judeţean de Urgenţă Oradea.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici