Bilanţul accidentului de la Mătăsari: trei persoane au murit, 10 au ajuns la spital

Trei persoane au murit şi 10 au ajuns la spital în urma accidentului produs marţi la exploatarea minieră Mătăsari din judeţul Gorj, au anunţat echipele de intervenţie la finalul misiunii.

1145 afișări
Imaginea articolului Bilanţul accidentului de la Mătăsari: trei persoane au murit, 10 au ajuns la spital

Bilanţul accidentului de la Mătăsari: trei persoane au murit, 10 au ajuns la spital

Potrivit ISU Gorj, în urma accidentului de la exploatarea minieră Mătăsari, cariera Jilţ Sud, au murit toate cele trei persoane găsite în stare de inconştienţă de echipele medicale.

Alte 10 persoane au fost evaluate medical la punctul organizat la faţa locului, fiind transportate la spital, în funcţie de gravitatea leziunilor. Două persoane au fost preluate de către elicopterele SMURD şi au fost transportate la Spitalul din Municipiul Craiova, trei persoane au fost transportate cu ambulanţele la Spitalul Motru şi alte cinci persoane au ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului din Tg-Jiu.

Toate persoanele transportate la spital sunt conştiente şi cooperante, anunţă ISU.

La misiune au participat două elicoptere SMURD, trei ambulanţe SMURD, două autospeciale pentru descarcerare, o autospecială pentru transport victime multiple din cadrul ISU Gorj şi opt ambulanţe din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Gorj.

Alarma s-a dat marţi după amiaza după ce un camion în care se aflau numeroşi muncitori s-a răsturnat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici