Bilanţul primei simulări BAC 2021: peste 110.000 elevi prezenţi la proba scrisă la română. 5 candidaţi eliminaţi

Peste 110.000 de elevi au participat luni la simularea probei scrise la română la bacalaureat. Cinci candidaţi au fost eliminaţi.

242 afișări
Imaginea articolului Bilanţul primei simulări BAC 2021: peste 110.000 elevi prezenţi la proba scrisă la română. 5 candidaţi eliminaţi

Bilanţul primei simulări BAC 2021. Peste 110.000 elevi prezenţi la proba scrisă la română. 5 candidaţi eliminaţi

Luni s-a desfăşurat simularea probei scrise la limba şi literatura română din cadrul examenului naţional de bacalaureat, sesiunea 2021.

La această probă au fost prezenţi 112.153 de elevi.

Nu au putut participa elevii din 78 de unităţi de învăţământ liceal aflate în localităţi în care rata incidenţei cumulate la nivelul localităţii este mai mare sau egală cu 6/1000 locuitori, reprezentând aproximativ 5% din numărul total de unităţi.

Au fost eliminaţi 5 candidaţi din cauza unor tentative de fraudă.

Conform procedurii cu privire la asigurarea condiţiilor de egalizare a şanselor, au fost aprobate 76 de solicitări de desfăşurare a examenului în condiţii speciale (la domiciliu, cu prelungirea timpului de lucru, cu asigurarea unui interpret mimico-gestual).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
simulare,
participare,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici