BILANŢUL PROTESTELOR DE MARŢI: 9.700 de manifestanţi la nivel naţional, 1.000 de persoane în Capitală

Aproape jumătate dintre manifestanţii din Bucureşti au fost legitimaţi de jandarmi, marţi, fiind întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru şase persoane, cinci pentru deţinere de arme albe şi una pentru deţinere de droguri, a spus purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Române.

500 afișări
Imaginea articolului BILANŢUL PROTESTELOR DE MARŢI: 9.700 de manifestanţi la nivel naţional, 1.000 de persoane în Capitală

BILANŢUL PROTESTELOR DE MARŢI: 9.700 de manifestanţi la nivel naţional, 1.000 de persoane în Capitală (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

Florin Hulea, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Române, a declarat că la nivel naţional, marţi, au manifestat 9.700 de manifestanţi, măsurile de ordine publică fiind asigurate de peste 3.700 de jandarmi.

Au fost aplicate 13 sancţiuni contravenţionale, respectiv trei avertismente scrise şi zece amenzi de 2.700 lei în Bucureşti, Buzău şi Cluj (3 tineri cu câte 200 de lei).

În Bucureşti au protestat 1.000 de persoane, 427 dintre ele fiind legitimate, 11 conduse la secţiile de poliţie pentru identificare, patru sancţionate contravenţional. Totodată, au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru şase persoane, 5 pentru port de armă albă, una pentru deţinere de droguri mare risc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici