Bistriţa-Năsăud: Un bărbat a murit după ce bucătăria de vară în care dormea a ars

Un bărbat din localitatea Dorolea, judeţul Bistriţa-Năsăud, a murit, sâmbătă dimineaţa, după ce bucătăria de vară în care a adormit a fost cuprinsă de foc, transmite corespondentul MEDIAFAX.

176 afișări
Imaginea articolului Bistriţa-Năsăud: Un bărbat a murit după ce bucătăria de vară în care dormea a ars

Bistriţa-Năsăud: Un bărbat a murit după ce bucătăria de vară în care dormea a ars (Imagine: Florin Buliga/ Arhiva Mediafax Foto)

Un incendiu violent a izbucnit, sâmbătă dimineaţa, la o gospodărie din comuna Livezile, sat Dorolea, unde locuia un bărbat în vârstă de 61 de ani.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bistriţa-Năsăud, la sosirea pompierilor anexele gospodăriei, inclusiv bucătăria de vară în care dormea bărbatul, erau cuprinse de flăcări înalte de peste 20 de metri.

"La sosirea echipajelor de intervenţie, incendiul se manifesta violent. Prima intervenţie a fost asigurată de Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Livezile, iar la scurt timp au ajuns şi echipajele din cadrul ISU Bistriţa. În momentul în care s-a putut asigura accesul în interior, echipajele de intervenţie au găsit un bărbat carbonizat în vârstă de 61 de ani”, a declarat plt. maj Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistriţa.

Pompierii au stabilit că incendiul a fost provocat de amplasarea necorespunzătoare a unor materiale combustibile în apropierea sobei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici