Bistriţa: Stomatolog cercetat după ce a obligat o fată de 13 ani să îl atingă în zone intime

Un medic stomatolog din comuna bistriţeană Nimigea este cercetat penal pentru corupţie sexuală, fiind acuzat de o fată de 13 ani că a obligat-o să îl atingă în zonele intime în timp ce o consulta, doctorul recunoscându-şi fapta.

437 afișări
Imaginea articolului Bistriţa: Stomatolog cercetat după ce a obligat o fată de 13 ani să îl atingă în zone intime

Bistriţa: Stomatolog cercetat după ce a obligat o fată de 13 ani să îl atingă în zone intime (Imagine: Diana Iurkiewicz/Arhiva Mediafax foto)

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Bistriţa-Năsăud, Antonela Gorgan, a declarat, joi, că părinţii fetei de 13 ani, din localitatea Mogoşeni, comuna Nimigea, au sesizat, miercuri, Poliţia că fiica lor a mers la cabinetul stomatologic din comună pentru o consultaţie, ea fiind obligată de medic, în vârstă de 66 de ani, să îl atingă în zonele intime.

Potrivit sursei citate, fata le-a povestit părinţilor ce s-a întâmplat, iar aceştia au depus o sesizare la Poliţie.

Întrebat de poliţişti despre cele relatate de adolescentă, medicul stomatolog a negat iniţial, dar apoi şi-a recunoscut fapta.

Gorgan a declarat că stomatologul este cercetat penal pentru corupţie sexuală, pedeapsa în acest caz fiind închisoarea de la şase luni la cinci ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici