Blaga despre locul ales pentru "mita la MAI": Sunt multe speculaţii, procurorii îşi fac datoria

Liderul PDL Vasile Blaga a declarat, luni, răspunzând unei întrebări, că sunt multe speculaţii vizavi de locul ales pentru flagrantul delict în cazul "mită la MAI", subliniind că procurorii îşi fac datoria.

58 afișări
Imaginea articolului Blaga despre locul ales pentru "mita la MAI": Sunt multe speculaţii, procurorii îşi fac datoria

Blaga despre locul ales pentru "mita la MAI": Sunt multe speculaţii, procurorii îşi fac datoria (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Vasile Blaga a fost întrebat de jurnalişti, înaintea şedinţei Biroului Permanent Naţional al PDL, cum vede alegerea parcării din faţa sediului Ministerului de Interne ca loc al flagrantului în cazul mitei care i-ar fi fost oferită secretarului de stat Dan Valentin Fătuloiu.

"Tocmai pentru că şi dumneavoastră puneţi această întrebare, sunt foarte multe speculaţii vizavi de asta. Până la urmă procurorii îşi fac datoria cum cred de cuviinţă", a spus Vasile Blaga.

Dan Fătuloiu, alături de fiul său, Alexandru (administrator a şase firme-n.r.), l-a denunţat pe Cătălin Chelu că a vrut să-l mituiască, în schimbul rezolvării favorabile a celor 48 de dosare penale în care omul de afaceri este cercetat. Valoarea mitei se ridică la un milion de euro.

Omul de afaceri Cătălin Chelu a fost arestat de un judecător al Tribunalului Bucureşti, alături de Gabriel Constantinescu, Antonel Bunu şi Ştefan Badea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici