Boc a cumpărat fructe şi porumb de la ţărani pentru a le oferi miniștrilor

Premierul Emil Boc s-a oprit, sâmbătă, în comuna Prundeni (judeţul Vâlcea), pentru a cumpăra fructe şi porumb, spunând că le va oferi miniştrilor în şedinţa de miercuri a Guvernului "ca desert", pentru ca aceştia să guste un produs românesc autentic şi pentru a promova astfel produsele autohtone.

18 afișări
Imaginea articolului Boc a cumpărat fructe şi porumb de la ţărani pentru a le oferi miniștrilor

Boc a cumpărat fructe şi porumb de la ţărani, spunând că va oferi produsele miniştrilor în Guvern (Imagine: Mediafax Foto)

Pe traseul dintre Râmnicu-Valcea, unde s-a aflat în vizită, şi Bucureşti, premierul a oprit coloana oficială şi a cumpărat de la ţăranii aflaţi pe marginea drumului mere, pere, prune, caise şi porumb. El a lăudat agricultura românească şi a spus că va oferi produsele miniştrilor, în şedinţa de miercuri a Guvernului, pentru ca aceştia "să guste un produs românesc autentic".

În urmă cu două zile, aflat la Călăraşi, şeful Guvernului a afirmat că românii pot decide zilnic sau săptămânal o "măsură anticriză", cumpărând produse româneşti.

El a apreciat că este "inadmisibil" ca România să importe 70 la sută din produsele agroalimentare, deşi are o capacitate mai mare, agricolă şi zootehnică, decât alte ţări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici