Boc, despre filmul cu el în vestiar: Act jurnalistic penibil. Nu m-am decis dacă îi dau în judecată

Preşedintele PDL Emil Boc a declarat, luni, că incidentul cu filmul în care el apare într-un vestiar i s-a părut "un act jurnalistic penibil şi eşuat" şi a precizat că nu a decis încă dacă îi va acţiona sau nu în judecată pe cei care au difuzat imaginile.

262 afișări
Imaginea articolului Boc, despre filmul cu el în vestiar: Act jurnalistic penibil. Nu m-am decis dacă îi dau în judecată

Boc, despre filmul cu el în vestiar: Act jurnalistic penibil. Nu m-am decis dacă îi dau în judecată (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax foto)

Întrebat de ce nu a comentat incidentul cu filmul în care el apare într-un vestiar al unei săli de sport, fostul premier a spus că nu a putut să se coboare la un astfel de nivel.

"Mi s-a părut un act jurnalistic penibil şi eşuat şi nu m-am decis dacă îi acţionez sau nu în judecată încă. Fiica mea cea mare, Cezara, îmi recomandă să îi dau în judecată şi banii pe care îi obţin să îi donez la familiile sărace care au copii şi au probleme", a precizat Boc la B1Tv.

El a spus că intenţionează să se ducă în continuare la sala de sport, chiar la cea unde a fost filmat.

Întrebat despre speculaţiile care au existat potrivit cărora ca premier nu ar fi fost bine protejat, Boc a ţinut să precizeze că "SPP a fost impecabil" pe tot parcursul mandatului său de premier.

"Nu am să le reproşez absolut nimic din acest punct de vedere. Eu mi-am asumat acest lucru în momentul în care am decis să merg şi să rămân în continuare un om normal", a spus Boc.

CNA a decis, la jumătatea lunii februarie, să suspende emisia postului Antena 1 pentru o durată de 10 minute, în intervalul 19.00-19.10, din cauza emisiunii "Un show păcătos", unde a fost difuzată o înregistrare în care Emil Boc apare nud, Consiliul considerând că imaginile i-au încălcat viaţa privată a fostului premier.

CNA a analizat timp de aproape două ore, în şedinţa de joi, emisiunea "Un show păcătos", difuzată în direct, în noaptea de 13 spre 14 februarie, începând cu ora 23.00, la Antena 1. În respectiva emisiune a fost difuzată o înregistrare în care fostul premier Emil Boc apare nud, filmat din spate, în timp ce pare că se pregăteşte să se îmbrace într-un vestiar. În urma difuzării respectivei emisiuni, CNA a aprimit 145 de reclamaţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici