Boc frecventează în continuare sala de fitness, pentru a scăpa de "stres"

Premierul Emil Boc a declarat, marţi seara, că frecventează în continuare sala de fitness, în principal seara atunci când programul îi permite, unde efectuează exerciţii pentru a scăpa de "stres".

42 afișări
Imaginea articolului Boc frecventează în continuare sala de fitness, pentru a scăpa de "stres"

Boc frecventează în continuare sala de fitness, pentru a scăpa de "stres" (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

Întrebat, la Realitatea TV, dacă merge în continuare la sala de fitness, premierul a răspuns afirmativ, explicând că încearcă astfel de scape de "stres".

În urmă cu un an, şeful Guvernul povestea că a aflat despre problema companiilor cu impozitul anticipat pe profit la sala de fitness, de la unul dintre partenerii săi de antrenament, un om de afaceri pe nume "Bogdan", într-o discuţie la finalul căreia a cerut Ministerului Finanţelor să rezolve situaţia.

El afirma atunci că există situaţii în care află probleme importante în discuţii avute la sala de fitness sau la frizerie, care sunt uneori valorificate în şedinţele de guvern.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici