Boc i-a cerut lui Cseke un raport privind cei doi bărbaţi decedaţi în drum spre spitale închise

Premierul Emil Boc a declarat, joi seara, că i-a cerut ministrului Sănătăţii, Attila Cseke, să îi prezinte un raport privind cazurile celor două persoane care au decedat în timp ce erau transportate spre spitale închise şi că detalii pe această temă vor fi prezentate vineri, la ministerul de resort.

33 afișări
Imaginea articolului Boc i-a cerut lui Cseke un raport privind cei doi bărbaţi decedaţi în drum spre spitale închise

Boc i-a cerut lui Cseke un raport privind cei doi bărbaţi decedaţi în drum spre spitale închise (Imagine: Dumitru Matiu/Mediafax Foto)

Un bărbat de 60 de ani, din oraşul constănţean Băneasa, care avea afecţiuni cardiace, a murit în ambulanţa care îl transporta de la spitalul din localitate, închis la 1 aprilie, la Spitalul Judeţean Constanţa.

Conform deciziei Ministerului Sănătăţii, Centrul de Sănătate Băneasa urmează să fie transformat în cămin de bătrâni după ce cei 58 de bolnavi cu boli psihice vor fi transferaţi la alte unităţi medicale.

Tot joi, un bărbat de 41 de ani, din comuna vâlceană Laloşu, a murit în faţa clădirii Spitalului Orăşenesc Bălceşti, după ce i s-a făcut rău acasă, el fiind dus cu maşina de către un vecin la unitatea medicală, unde a constatat că spitalul nu mai funcţiona.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici