Boc l-a felicitat pe candidatul PDL la Primăria Cluj-Napoca pentru victorie

Premierul Emil Boc l-a felicitat pe candidatul PDL la Primăria Cluj-Napoca, Sorin Apostu, pentru victoria obţinută din primul tur al alegerilor parţiale de duminică şi i-a transmis ca de luni să se apuce de lucru.

27 afișări
Imaginea articolului Boc l-a felicitat pe candidatul PDL la Primăria Cluj-Napoca pentru victorie

Boc l-a felicitat pe candidatul PDL la Primăria Cluj-Napoca pentru victorie (Imagine: Mediafax Foto)

"M-a sunat şi s-a bucurat mult de victoria noastră, a tuturor, inclusiv a domniei sale. Mi-a spus ceea ce spune de obicei în astfel de situaţii, şi anume de mâine, la treabă", a declarat Apostu.

Potrivit acestuia, PDL a numărat, până la ora 23.00, 90 la sută din voturile exprimate în secţii, numărătoarea arătând că Apostu se află în toate secţiile pe primul loc în preferinţele electoratului.

"Procentul este undeva între 62-63 la sută. În toate secţiile am avut victorie", a spus Apostu.

Membrii şi simpatizanţii PDL au ieşit în faţa sediului organizaţiei judeţene, după care au urcat în maşini şi au pornit pe străzi, agitând steagurile PDL şi claxonând.

Candidatul PDL la Primăria Cluj-Napoca, Sorin Apostu, a câştigat alegerile cu peste 60% din voturi, potrivit numărătorii paralele făcute de democrat-liberalii clujeni.

Citeşte şi:

Candidatul PDL la Primăria Cluj a câştigat alegerile cu peste 60 % din voturi - numărătoare paralelă

Nouă candidaţi s-au înscris în cursa pentru Primăria Cluj-Napoca

Clujul îşi alege noul primar

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici