Boc: Legea sănătăţii va fi redactată de reprezentanţi ai pacienţilor, sindicatelor, patronatelor

Ministrul Sănătăţii a fost mandatat să formeze o echipă care să redacteze un nou proiect de lege privind sănătate, echipă din care nu vor lipsi reprezentanţi ai asociaţiilor pacienţilor, societăţii civile, sindicatelor, patronatelor şi Colegiului Medicilor, a anunţat premierul Emil Boc.

290 afișări
Imaginea articolului Boc: Legea sănătăţii va fi redactată de reprezentanţi ai pacienţilor, sindicatelor, patronatelor

Boc: Legea sănătăţii va fi redactată de reprezentanţi ai pacienţilor, sindicatelor, patronatelor (Imagine: Mediafax Foto)

El a precizat că mandatul a fost acordat în şedinţa de luni a coaliţiei.

"Ministrul Sănătăţii a fost mandatat să formeze o echipă care să redacteze un nou proiect de lege a sănătăţii, o echipă din care să nu lipsească reprezentanţii asociaţiilor de pacienţi, ai medicilor, ai sindicatelor, ai patronatelor, Colegiul Medicilor, ai societăţii civile, care, în urma analizei, să ne propună un nou proiect sau modifcarea legislaţiei existente", a spus Boc.

Premierul a susţinut din nou că nici proiectul retras şi nici noul act normativ nu prevăd privatizarea sistemului de urgenţă, desfiinţarea SMURD sau costuri suplimentare pentru cetăţeni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici