Boc: Stimulentele să fie acordate corect şi echilibrat, numai la performanţă, pentru toţi angajaţii

Stimulentele salariale trebuie să fie acordate angajaţilor din Ministerul Finanţelor şi din alte instituţii în manieră corectă şi echilibrată, acordate numai pe bază de performanţă, a declarat, marţi, premierul Emil Boc.

24 afișări
Imaginea articolului Boc: Stimulentele să fie acordate corect şi echilibrat, numai la performanţă, pentru toţi angajaţii

Boc: Stimulentele să fie acordate corect şi echilibrat, numai la performanţă, pentru toţi angajaţii (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Singurul în măsură să facă ceea ce trebuie pentru acest sistem este ministrul Ialomiţianu, care practic a luat decizia de a face ce este corect, pe de-o parte ca în sistemul în cadrul legii salarizării unitare să se rezolve această problemă în manieră corectă pentru salariaţii care sunt la Ministerul Finanţelor sau în altă parte, să fie trataţi în manieră echilibrată, iar pe de altă parte până la această adoptare - şi sper ca azi să se rezolve în Camera Deputaţilor - acele stimulente să fie acordate numai pe bază de performanţă. Acest lucru l-am cerut", a spus Boc.

El nu a dorit să răspundă la solicitarea presei de a comenta declaraţiile preşedintelui Traian Băsescu, potrivit căruia fostul ministru al Finanţelor Gheorghe Pogea i-ar fi ascuns premierului existenţa sistemului de acordare a stimulentelor.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, duminică, la Pro TV, că fostul ministru al Finanţelor Gheorghe Pogea i-a ascuns premierului existenţa sistemului de acordare a stimulentelor, menţionând că Emil Boc a aflat de acesta o dată cu scandalul de la Finanţe.

El a mai spus că Emil Boc a aflat de stimulentele acordate în timpul protestelor, în timp ce el ştia "cu vreo două luni înainte".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici