Bode, primele declaraţii după cazul poliţistului care a ucis o fetiţă: „Regret enorm”

  • Ministrul de Interne, Lucian Bode, a făcut primele declaraţii, luni, în cazul poliţistului care a accidentat două fetiţe pe trecerea de pietoni, una dintre ele decedând.
  • Bode a spus că regret enorm, mai ales că are o fetiţă de vârstă apropiată cu Raisa.
1030 afișări
Imaginea articolului Bode, primele declaraţii după cazul poliţistului care a ucis o fetiţă: „Regret enorm”

„Regret enorm. (…) Dincolo de funcţia ministerială sunt tatăl unei fetiţe de vârstă apropiată cu Raisa. Iar sentimentul pe care îl simt este unul cutremurător”, a spus, luni, ministrul Lucian Bode.

Acesta spune că niciuna dintre măsurile care vor fi dispuse nu o va aduce pe fetiţă înapoi.

„Vorbim de o faptă ireparabilă, însă pentru familia îndoliată şi pentru opinia publică, am obligaţia să dispun măsuri în limita competenţelor legale”, a mai spus Bode.

Accidentul în care două fetiţe au fost rănite pe trecerea de pietoni a avut loc în Sectorul 1. Maşina de poliţie a accidentat, joi după-amiază, două fete - Raisa şi Maria. Raisa a murit, iar Maria a ajuns la spital.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
bode,
accident,
politist

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici