Bogdan Olteanu, audiat ca martor în dosarul privatizărilor strategice

Preşedintele Camerei Deputaţilor, liberalul Bogdan Olteanu, a fost audiat, joi, aproape două ore, de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT), în calitate de martor în dosarul privatizărilor strategice.

18 afișări
Imaginea articolului Bogdan Olteanu, audiat ca martor în dosarul privatizărilor strategice

Bogdan Olteanu, audiat ca martor în dosarul privatizărilor strategice (Imagine: Mediafax Foto)

La ieşirea din sediul DIICOT, Bogdan Olteanu nu a făcut nicio declaraţie.

Potrivit unor surse judiciare, Olteanu a dat declaraţii, în calitate de martor, în acest dosar despre rolul lui în privatizările unor societăţi energetice româneşti din perioada în care acesta era ministru pentru Relaţia cu Parlamentul.

Şi fostul ministru de Interne Vasile Blaga a fost audiat, în 15 septembrie, la Parchetul instanţei supreme, în calitate de martor în legătură cu o hotărâre de Guvern prin care s-a decis vânzarea a 8% din acţiunile Petrom către salariaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici