Boldea se află în CONGO? Numărul de pe care a sunat avea prefix de Kenya, nu de Congo

Deputatul Mihail Boldea a declarat în exclusivitate pentru gândul că se află în Congo, deşi preşedintele Băsescu anunţa la prânz că se află în Kenya.

367 afișări
Imaginea articolului Boldea se află în CONGO? Numărul de pe care a sunat avea prefix de Kenya, nu de Congo

Boldea în CONGO? Numărul de pe care a sunat avea prefix de Kenya, nu de Congo

Prefixul numărului de pe care a sunat Mihail Boldea este 0254, prefixul statului Kenya. Prefixul pentru statul Congo Brazzaville este însă 0242.

Potrivit gandul.info, între Nairobi şi Kinshasa sau Brazzaville este o distanţă de aproximativ 2.400 km. În declaraţia acordată în exclusivitate pentru gândul, Boldea a precizat că din Kenya în Congo a ajuns cu maşina. Pentru aceasta el ar fi trebuit să treacă prin Uganda sau Tanzania.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici