Bombă pe DN1: Traficul a fost oprit

Traficul rutier pe DN1 Ploieşti – Braşov, în zona podului rutier de la Predeal şi circulaţia feroviară au fost oprite, după ce, lângă calea ferată, a fost găsită o bombă de aviaţie neexplodată, informează Centrul Infotrafic.

73 afișări
Imaginea articolului Bombă pe DN1: Traficul a fost oprit

Bombă pe DN1: Traficul a fost oprit

Traficul rutier pe DN1 Ploieşti - Braşov a fost oprit de poliţişti, în jurul orei 15.15, timp de câteva minute, în zona podului rutier de la Predeal. De asemenea, a fost închis şi traficul feroviar.

Măsura a fost luată după ce lângă rambleul căii ferate a fost găsită o bombă de aviaţie neexplodată, fiind necesară intervenţia geniştilor pentru ridicarea şi transportarea ei într-un loc sigur, în vederea dezamorsării.

Comisarul Ioan Necşulescu din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Braşov a declarat că a fost vorba despre un obuz de calibru 250 de milimetri, neexplodat, din primul război mondial.

Potrivit sursei citate, obuzul a fost găsit în timpul lucrărilor de extindere a căii ferate la magistrala 300, Braşov - Bucureşti.

Obuzul a fost ridicat de genişti şi este transportat în condiţii de maximă siguranţă la Poligonul din Hărman, judeţul Braşov, unde va fi distrus, astfel că la ora transmiterii acestei ştiri, circulaţia feroviară a fost reluată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici