Bombe din cel de-al Doilea Război Mondial, găsite în Arad/ Pirotehniştii au cercetat terenul | FOTO

Zeci de bombe care provin, cel mai probabil, din cel de-al Doilea Război Mondial, au fost găsite la marginea oraşului Arad. Prima bombă a fost decoperită sâmbătă de muncitorii care decolmatau un canal.

210 afișări
Imaginea articolului Bombe din cel de-al Doilea Război Mondial, găsite în Arad/ Pirotehniştii au cercetat terenul | FOTO

Bombe din cel de-al Doilea Război Mondial, găsite în Arad/ Pirotehniştii au cercetat terenul

Potrivit ISU Arad, pirotehniştii au continuat duminică să caute elemente de muniţie rămase neexplodate din timpul conflictelor militare, în condiţiile în care sâmbătă au găsit 14 bombe de aruncător.

Pirotehniştii ISU Arad au găsit alte 35 de bombe de aruncător, renunţând la căutări după lăsarea întunericului. Căutările vor fi reluate luni.

Sâmbătă, mai mulţi muncitori care decolmatau canalul Mureşel, situat la marginea oraşului Arad, au descoperit o bombă şi au alertat pirotehniştii, iar aceştia au găsit încă 13 bombe de aruncător.

Locul în care au fost găsite bombele a fost securizat.

Cel mai probabil, bombele provin din cel de-al Doilea Război Mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici