Bona unei familii, cercetată pentru furt de bijuterii în valoare de 25.000 de lei

Bona unei familii din Capitală, o tânără în vârstă de 22 de ani, este cercetată de poliţiştii Secţiei 17 pentru furtul a 20 de bijuterii din casa în care lucra, valoarea totală a prejudiciului ridicându-se la aproximativ 25.000 de lei.

30 afișări
Imaginea articolului Bona unei familii, cercetată pentru furt de bijuterii în valoare de 25.000 de lei

Bona unei familii, cercetată pentru furt de bijuterii în valoare de 25.000 de lei (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan, a declarat, vineri, că furturile au avut loc în intervalul 30 aprilie - 3 mai, poliţiştii fiind sesizaţi de proprietara bunurilor furate.

Aceasta le-a spus, iniţial, poliţiştilor, că nu ştie care dintre cele două angajate ale sale, bona sau menajera, a comis furtul, punându-le la dispoziţie poliţiştilor imagini ale celor două femei.

Anchetatorii au stabilit că femeia în vârstă de 21 de ani a furat bijuteriile, patru dintre acestea fiind găsite la două case de amanet. Valoarea bijuteriilor recuperate este de 1.400 de lei, a precizat Ciocan.

Poliţiştii continuă cercetările pentru recuperarea întregului prejudiciu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici