Borşa: Maşina cu care Nicoară Mihali a scăpat, vineri, de urmărirea poliţiştilor a fost găsită

Maşina cu care Nicoară Mihali, unul dintre suspecţii în cazul traficului cu utilaje furate din străinătate, a reuşit să scape, vineri seară, de urmărirea poliţiştilor, a fost găsită duminică, abandonată într-o zonă muntoasă.

117 afișări
Imaginea articolului Borşa: Maşina cu care Nicoară Mihali a scăpat, vineri, de urmărirea poliţiştilor a fost găsită

Borşa: Maşina cu care Nicoară Mihali a scăpat, vineri, de urmărirea poliţiştilor a fost găsită (Imagine din arhivă; Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Maramureş, Voichiţa Zehan, a declarat că autoturismul de teren a fost găsit într-o zonă muntoasă, extrem de accidentată, iar poliţiştii criminalişti au prelevat probe de la faţa locului şi din interiorul maşinii.

Autoturismul, marca Mitsubishi Pajero, care are imprimat pe capotă un dragon, este cea de-a doua maşină ridicată de la Nicoară Mihali Bandriş, după cea cu care a lovit, în urmă cu o lună, maşina poliţiştilor, la Borşa. Maşina ridicată atunci era tot una de teren, având imprimată pe capotă stema României şi numărul 112.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Maramureş a declarat că se fac, în continuare, cercetări pentru prinderea tânărului, fiind menţinute filtrele şi alerta instituită în judeţul Suceava.

La acţiunile de căutare şi identificare participă poliţişti, jandarmi, poliţişti de frontieră şi angajaţi DPIR.

Unul dintre suspecţii în cazul traficului cu utilaje grele furate din străinătate, un tânăr din Borşa dat în urmărire generală, a tras, vineri seară, mai multe focuri de armă într-o maşină a Poliţiei care îl urmărea, reuşind să scape, el fiind căutat în continuare de poliţiştii maramureşeni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici