Brăila: Elev de 15 ani bătut de patru colegi în şcoală. Filmuleţul cu incidentul a fost postat pe internet

Un elev de 15 ani a fost bătut de patru colegi, incidentul, care s-a petrecut într-un liceu din Brăila, fiind filmat de alt elev care a postat filmuleţul pe internet, Poliţia şi Inspectoratul Şcolar Brăila declanşând anchete în acest caz.

2061 afișări
Imaginea articolului Brăila: Elev de 15 ani bătut de patru colegi în şcoală. Filmuleţul cu incidentul a fost postat pe internet

Brăila: Elev de 15 ani bătut de patru colegi în şcoală. Filmuleţul cu incidentul, postat pe internet

Potrivit unor surse din cadrul Poliţiei Brăila, băiatul de 15 ani care a fost bătut în Liceul Anghel Saligny, din Brăila, i-ar fi incitat pe agresori cu câteva zile înainte de fapta comisă în şcoală. Practic, băiatul şi-ar fi ameninţat cu bătaia patru colegi, ulterior aceştia agresându-l în şcoala în care învaţă, scena fiind filmată de alt copil.

Pe imaginile postate pe internet se poate vedea cum, pe rând, adolescenţii îl bat pe elevul de 15 ani, fiecare aplicând propria tehnică de lovire. Unul dintre agresori şi-a transformat victima în sac de box pe care o loveşte în serii rapide cu pumnii, în timp ce altul îşi ia avânt câţiva paşi pentru ca din săritură să-l lovească cu piciorul în zona toracelui.

Pe imagini se vede cum, la un moment dat, un coleg intră în clasă şi, în loc să intervină, începe să dea fără milă în băiatul căzut pe o bancă.

În tot acest timp victima stă nemişcată şi încasează lovitură după lovitură.

Niciuna dintre părţi nu a depus plângere, însă toţi cei patru adolescenţi au fost amendaţi cu câte 500 de lei şi s-au ales cu nota scăzută la purtare.

"Incidentul s-a întâmplat în urmă cu o săptămână, dar filmuleţul a fost pus pe Youtube ieri (n.r. - joi), după ce s-au luat măsuri drastice împotriva agresorilor, a fost o măsură din partea combatanţilor. Bănuiesc că şcoala va reveni în acest caz pentru că acum, o dată cu postarea pe internet a filmuleţlui, sunt şi situaţii agravante, popularizarea evenimentului", a declarat, vineri, inspectorul general al ISJ Brăila, Iulian Danielescu.

Sursa citată a adăugat că, la începutul săptămânii viitoare, va trimite o echipă la unitatea de învăţământ în care s-a produs incidentul pentru a urmări evoluţia anchetei interne a şcolii.

Victima agresiunii nu a necesitat spitalizarea după bătaia aplicată de către cei patru colegi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici