Braşov: Adolescenta de naţionalitate româno-americană căutată de poliţişti a fost găsită în Capitală

Adolescenta de 15 ani din localitatea Râşnov care fusese dată în urmărire de Poliţia Braşov, după ce a plecat, miercuri, la şcoală în Braşov şi nu s-a mai întors acasă, iar telefonul ei a fost găsit pe o stradă din centrul municipiului, a fost găsită, joi, în Gara de Nord din Bucureşti.

558 afișări
Imaginea articolului Braşov: Adolescenta de naţionalitate româno-americană căutată de poliţişti a fost găsită în Capitală

Braşov: Adolescenta de naţionalitate româno-americană căutată de poliţişti a fost găsită în Capitală

Fata a fost observată de poliţiştii bucureşteni din gară pe un peron, unde aştepta trenul spre Braşov, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Astăzi (joi - n.r.), în jurul orei 16.45, minora dispărută din Braşov a fost găsită pe un peron din Gara de Nord, în siguranţă. Ea urmează să fie reîncredinţată familiei“, a declarat comisar şef Liviu Naghi, purtătorul de cuvînt al Poliţiei Braşov.

Poliţia Staţiunii Râşnov fusese sesizată, miercuri, în jurul orei 23.30, cu privire la dispariţia adolescentei în vârstă de 15 ani, de naţionalitate româno-americană, mama acesteia spunându-le poliţiştilor că Howey Mira Sheanne nu a mai revenit la domiciliu după ce miercuri dimineaţa a plecat la şcoală în municipiul Braşov. Ulterior, telefonul tinerei a fost găsit pe strada Apollonia Hirscher din centrul Braşov.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici