Braşov: Autorităţile caută mai mulţi motociclişti care au intrat pe traseele turistice din pădure

Autorităţile braşovene caută mai mulţi motociclişti care au intrat pe traseele turistice din Pădurile Braşovului. Aceştia au fost fotografiaţi de un martor, iar Regia Publică Locală a Pădurilor Kronstadt spune că a sesizat şi alte instituţii ale statului.

5536 afișări
Imaginea articolului Braşov: Autorităţile caută mai mulţi motociclişti care au intrat pe traseele turistice din pădure

Braşov: Autorităţile caută mai mulţi motociclişti care au intrat pe traseele turistice din pădure

Incidentul s-a produs duminică în Pădurile Braşovului. Mai mulţi motociclişti au fost văzuţi pe trasee marcate din pădure. Acum, autorităţile încearcă să-i depisteze pe cei care au încălcat interdicţia privind circulaţia prin pădure. Reprezentanţii Regiei Publice Locale a Pădurilor Kronstadt anunţă că a sesizat şi alte instituţii ale statului pentru identificarea şi pedepsirea motocicliştilor. De asemenea, în pădure au fost intensificate patrulele.

„Fără motoare în Pădurile Braşovului! În Pădurile Braşovului şi-au făcut apariţia duminică „turiştii” cu motociclete, chiar dacă acest lucru este interzis atât pe drumurile forestiere, cât şi pe traseele turistice marcate şi pe potecile existente. În urma unei filmări postate duminică pe reţelele de socializare am început demersurile pentru identificarea autorilor, sesizând şi alte instituţii abilitate să ia măsuri în acest caz. De asemenea, personalul Regiei Publice Locale a Pădurilor Kronstadt R.A. şi-a intensificat patrulele în teren, pentru a preveni repetarea unor episoade de acest fel”, au scris, pe Facebook, reprezentanţii Regiei Publice Locale a Pădurilor Kronstadt.

Autorităţile îi roagă pe turiştii care văd motociclete, ATV-uri sau alte mijloace de transport motorizate să sesizeze acest lucru prin email sau pe Facebook.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici