Braşov: Cinci femei au murit după ce au intrat cu maşina sub un tir pe DN 13 - VIDEO

Cinci femei au murit după ce, miercuri seară, au intrat cu maşina sub un tir, pe DN 13, la ieşirea din Braşov, traficul rutier fiind blocat pe ambele sensuri timp de mai multe ore, informează Centrul Infotrafic.

2630 afișări
Imaginea articolului Braşov: Cinci femei au murit după ce au intrat cu maşina sub un tir pe DN 13 - VIDEO

Braşov: Cinci femei au murit după ce au intrat cu maşina sub un tir pe DN 13 (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Rutiere Braşov, Cosmin Giosanu, circulaţia a fost blocată în intervalul orar 18.30 - 21.10, traficul fiind deviat prin localităţile Bod şi Sânpetru.

Accidentul s-a produs pe DN13, la ieşirea din Braşov către Sighişoara, după ce şoferiţa unui autoturism Opel înamtriculat în Sibiu nu a observat marcajele rutiere care indicau îngustarea şoselei de la două benzi la o bandă şi a ajuns pe contrasens, unde s-a ciocnit cu un autocamion.

În urma impactului, atât şoferiţa, în vârstă de 64 de ani, cât şi cele patru pasagere, cu vârstele între 25 şi 45 de ani, care se aflau în autoturism au murit pe loc.

Video Stirileprotv.ro

"La un moment da, la ieşirea din Braşov, în cartierul Stupini, este un loc unde şoseaua se îngustează de la două benzi de circulaţie pe sens la o singură bandă. Se pare că şoferiţa nu a obsevat marcajele sau nu a calculat bine traiectoria de mers. Ea a fost acroşată uşor de un alt autoturism şi a ajuns pe contrasens de unde venea un autocamion. În urma impactului, şoferiţa şi cele patru pasagere au murit pe loc", a spus comisar şef Liviu Naghi, purtătorul de cuvînt al IPJ Braşov.

La locul accidentului au ajuns două echipaje de descarcerare, trei SMURD şi două ambulanţe, însă medicii nu au putut decât să constate decesul celor cinci femei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici