Braşov: O femeie a fost înjunghiată mortal de soţul ei într-un autobuz - VIDEO

O femeie de 31 de ani a fost înjunghiată mortal în gât, luni seară, cu un cuţit de bucătărie, de către soţul ei, într-un autobuz cu călători al Regiei locale de transport care circula din municipiul Braşov către localitatea braşoveană Ghimbav.

204 afișări
Imaginea articolului Braşov: O femeie a fost înjunghiată mortal de soţul ei într-un autobuz - VIDEO

Braşov: O femeie a fost înjunghiată mortal de soţul ei într-un autobuz (Imagine: Mediafax Foto)

Femeia, Lucia Nagy, în vârstă de 31 de ani, ieşise de la serviciu şi se afla în autobuzul 28 al Regiei Autonome de Transport Braşov, care circula dinspre municipiu spre localitatea Ghimbav.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Braşov, Liviu Naghi, femeia ieşise de la serviciu şi se îndrepta spre Ghimbav, unde locuia. Soţul acesteia, Janos Nagy, în vârstă de 33 de ani, a urcat în autobuz pe traseu şi, pe fondul unui conflict mai vechi, în contextul în care femeia l-ar fi părăsit în urmă cu o săptămână, a înjunghiat-o de mai multe ori în gât cu un cuţit de bucătărie.

Femeia a murit pe loc în urma loviturilor primite, a spus Naghi.

Video stirileprotv.ro

"Am fost sesizaţi, luni în jurul orei 18.00, de şoferul autobuzului, iar o echipă de la Secţia 2 Poliţie Braşov a ajuns la locul cu pricina în aproximativ două minute. Suspectul nu a opus rezistenţă, fiind reţinut şi condus la audieri, urmând a fi cercetat pentru omor", a adăugat purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov.

Potrivit poliţiştilor braşoveni, în autobuz mai erau opt călători, care au fost preluaţi de două maşini de Poliţie şi duşi şi ei la audieri, fiind consideraţi martori în acest caz.

La ora transmiterii acestei ştiri, la locul incidentului, în autobuz se aflau criminalişti şi poliţişti care au încercuit zona şi care fac măsurători la faţa locului, cadavrul femeii urmând să fie preluat şi dus la Institutul de Medicină Legală Braşov.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov a mai declarat că, din primele date, bărbatul ar fi înjunghiat-o pe soţia sa de patru ori.

Cei doi soţi aveau împreună patru copii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici