Braşov: O tânără cu un copil în braţe, loviţi pe trecerea de pietoni de o ambulanţă SMURD - VIDEO

O tânără de 19 ani din Braşov care traversa cu un copil de un an pe trecerea de pietoni din faţa Spitalului Judeaţean Braşov a fost lovită de o ambulanţă SMURD ce se grăbea să ajungă la spital cu un pacient.

71 afișări
Imaginea articolului Braşov: O tânără cu un copil în braţe, loviţi pe trecerea de pietoni de o ambulanţă SMURD - VIDEO

O tânără cu un copil în braţe, loviţi pe trecerea de pietoni de o ambulanţă SMURD (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit lui Stelian Rechiţean, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, femeia vorbea la telefonul mobil în timp ce traversa strada, pe culoarea verde, şi a ignorat semnalele ambulanţei SMURD carea avea pornite girofarul şi semnalele acustice.

"Era într-adevăr culoarea verde pentru pietoni, iar şoferul ambulanţei se grăbea să ajungă la spital cu un pacient grav rănit din Zărneşti. Viteză mare nu avea deoarece tocmai venea din curbă de pe Calea Bucureşti. Probabil nu a văzut-o pe femeia cu copilul în braţe. Probabil că şoferul va fi găsit vinovat. Asta va stabili Poliţia", a declarat Rechiţean pentru corepondentul MEDIAFAX.

Accidentul s-a petrecut sâmbătă după-amiază, iar femeia şi copilul s-au ales cu diverse traumatise ale craniului.

Fetiţa de un an nu a suferit răni grave, fiindu-i acordate îngrijiri medicale.

Tânăra de 19 ani, care este mătuşa fetiţei, a fost internată la Spitalul Judeţean cu fracturi ale craniului şi în zona lombară, însă, potrivit medicilor, este în afara oricărui pericol, urmând a fi externată în cursul zilei de luni.

Poliţia face cercetări în acest caz pentru a stabili exact împrejurările în care s-a petrecut accidentul.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici