Braşov: S-a lansat licitaţia pentru amenajarea unei sănii de vară în Poiană

Autorităţile au lansat licitaţia pentru amenajarea unei sănii de vară cu o coborâre de 990 de metri în Poiana Braşov.

186 afișări
Imaginea articolului Braşov: S-a lansat licitaţia pentru amenajarea unei sănii de vară în Poiană

Sursa foto: facebook.com/primariabrasov

„Astăzi am făcut un pas important pentru realizarea strategiei noastre de a transforma Poiana Braşov într-o staţiune pentru toate cele 4 anotimpuri. Am lansat licitaţia pentru construirea saniei de vară”, a anunţat luni Allen Coliban, primarul Braşovului.

Conform acestuia, instalaţia va avea o lungime pe partea de urcare de 550 m şi pe traseul de coborâre de 990 m şi include 60 de sănii. Traseul de coborâre va avea 5 spirale cu diametrul de aproximativ 18-20 de metri.

Primarul spune că noua investiţie va completa traseele de mountain bike şi drumeţie.

„Chiar dacă mai există astfel de facilităţi de agrement în ţară, noi am gândit un proiect cu un traseu complex, cu mai multe spirale de întoarcere, zone supraînălţate, în cadrul natural oferit de Poiana Braşov. Totul pentru a le putea oferi braşovenilor şi turiştilor o experienţă de neuitat”, susţine Allen Coliban.

Durata lucrărilor de proiectare şi execuţie este de maxim 14 luni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici