Braşov: Trei persoane au murit într-un accident rutier - VIDEO

Trei persoane care se aflau într-un autoturism implicat într-un accident produs, sâmbătă, pe DN13, în localitatea Măieruş, judeţul Braşov au murit, iar o patra este în stare gravă, urmând să fie preluată de un elicopter pentru a fi dusă la Spitalul Judeţean din Târgu Mureş.

777 afișări
Imaginea articolului Braşov: Trei persoane au murit într-un accident rutier - VIDEO

Braşov: Trei persoane au murit într-un accident rutier (Imagine: Thomas Campean/Mediafax Foto)

Circulaţia rutieră pe DN13, în localitatea Măieruş, judeţul Braşov, blocată în urma accidentului în care trei persoane au murit, iar nouă au fost rănite, a fost reluată, sâmbătă, după aproximativ două ore şi jumătate.

Potrivit şefului Poliţiei Rutiere Braşov, Claudiu Tămârjan, circulaţia rutieră în zona unde s-a produs accidentul a fost reluată după aproximativ două ore şi jumătate, în jurul orei 17.30.

Accidentul a avut loc pe DN13, în localitatea Măieruş, după ce un autoturism Renault Clio a părăsit sensul de mers şi a intrat pe contrasens, unde s-a lovit de un microbuz care circula regulamentar şi care transporta muncitori dinspre Rupea spre Braşov.

În urma accidentului, trei persoane aflate în autoturismul Renault Clio au murit, iar o a patra a fost grav rănită. De asemenea, opt persoane din microbuz au fost rănite uşor.

Cea de-a patra persoană aflată în autoturismul implicat în accident a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu Mureş, după ce a fost preluată în stare gravă de un elicopter.

Video stirileprotv.ro

Coordonatorul SMURD, medicul Raed Arafat, a declarat corespondentului MEDIAFAX că victima, un bărbat, a supravieţuit pe parcursul transportului cu elicopterul SMURD şi că, imediat ce a ajuns, a fost dusă direct în sala de operaţie.

"A ajuns de câteva minute, a intrat direct în sala de operaţie. Este într-o stare critică. Are leziuni toracice şi abdominale, cel mai probabil are hemoragie internă", a precizat Raed Arafat.

De asemenea, sergentul major Mircea Costăchescu din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov a spus că cele opt persoane rănite care se aflau în microbuzul lovit de autoturism au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Braşov cu cinci ambulanţe şi un echipaj SMURD, precizând că viaţa acestora nu este pusă în pericol.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici