Braşov: Un mort şi patru răniţi, în urma unui accident petrecut între Codlea şi Vlădeni

O persoană a murit şi patru au ajuns la spital, miercuri seară, în jurul orei 20.00, după ce şoferul unei maşini înmatriculate în Franţa, care circula între localităţile braşovene Codlea şi Vlădeni, a pierdut controlul autovehiculului şi a intrat pe contrasens, unde s-a ciocnit frontal cu o dubă.

703 afișări
Imaginea articolului Braşov: Un mort şi patru răniţi, în urma unui accident petrecut între Codlea şi Vlădeni

Braşov: Un mort şi patru răniţi, în urma unui accident petrecut între Codlea şi Vlădeni (Imagine: Octav Ganea/ Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, lt. Ciprian Sfreja, în accident au fost implicate o dubă şi un autoturism, care s-au ciocnit frontal, în urma impactului o persoană pierzându-şi viaţa, iar alte patru, cu vârstele între 25 şi 30 de ani, toţi bărbaţi, suferind diverse traumatisme şi fracturi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

La locul accidentului au intervenit două echipaje SMURD şi două ambulanţe, care au preluat răniţii şi i-au transportat la Spitalul Judeţean Braşov.

Accidentul s-a produs după ce şoferul unui autoturism Opel, înmatriculat în Franţa, a pierdut controlul maşinii într-o curbă, din cauza carosabilului acoperit cu polei şi a neadaptării vitezei la condiţiile de drum. Aceasta a ajuns pe contrasens, unde s-a ciocnit cu o dubă de 3,5 tone care circula din sens opus.

În urma impactului, pasagerul care se afla pe bancheta din spatele şoferului a murit pe loc, iar şoferul şi ceilalţi pasageri din autoturism au fost răniţi.

Circulaţia în zonă a fost blocată mai bine de o oră, iar traficul rutier a fost deviat de poliţiştii rutieri pe rute alternative.

La ora transmiterii acestei ştiri, circulaţia a fost reluată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici