Bucharest Food Summit s-a mutat în online, în perioada 21 septembrie - 19 noiembrie. Computerland România, Partener Gold

BucharestFoodSummit.ro, eveniment international al toamnei în Romania şi Europa de Sud-Est în domeniile agribusiness, producţie alimentara, productie de băuturi, retail şi HoReCa, s-a reunit în sistem de videoconferinţă, anunţă organizatorii.

205 afișări
Imaginea articolului Bucharest Food Summit s-a mutat în online, în perioada 21 septembrie - 19 noiembrie. Computerland România, Partener Gold

Bucharest Food Summit s-a mutat în online în perioada 21 septembrie - 19 noiembrie. Computerland România, Partener Gold

Evenimentul se desfăşoară în perioada 21 septembrie - 19 noiembrie 2020, în sistem online, în condiţii de limitare a întrunirilor. 

Una dintre dezbateri a avut loc miercuri, pe 14 octombrie 2020, şi a avut ca temă "Cum accelerăm integrarea producţiei şi  desfacerii în agribusiness?", ce i-a avut că moderatori pe Gabriel Biriş, Partener Fondator, Casă de Avocatură Biriş-Goran şi  Bogdan Popovici, BucharestFoodSummit.

La discuţii au participat ministrul Florin Citu, Ministerul Finanţelor Publice şi a secretarul de Stat Emil Dumitru, Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, alături de reprezentanţi ai mediului antreprenorial şi academic din domeniu.

Printre subiectele dezbătute s-au aflat:

"Creşte profitul companiilor în porcesul de integrare? Resurse de profit suplimentare." - Dimitrie Muscă, Antreprenor, Preşedinte Grupul CAI Curtici

"Creşterea gradului de integrare în producţia de curent electric în fermă!" - Alexandru Baciu, Antreprenor, Fermă Baciu

"Ne putem pregăti în mod real pentru integrare? Trei propuneri" - Nicuşor Şerban, Fermier, Preşedinte Clubul Fermierilor Români

"Zootehnia românească dispare? E preferabil că profitul să fie în importuri?" - Călin Muscă, Antreprenor, Pork Prod

"Mecanisme guvernamentale pentru stimularea integrării" - Emil Dumitru, Secretar de Stat, MADR

Că reprezentant de onoare al mediului privat şi sponsor GOLD al evenimentului, Nicolae Badea, preşedintele ComputerLand România, a avut o intervenţie în care a subliniat că pe viitor ar trebui să se pună accentul pe o creştere a competitivităţii şi a gradului de integrare în agricultură. „Statul trebuie să devină un partener activ, o ancora de stabilitate şi predictibilitate, cu o birocraţie simplificată, altfel nu se va putea asigura competitivitatea în domeniul agricol”, a spus Nicolae Badea.

Evenimentele din cadrul BucharestFoodSummit.ro vor continuă până pe dată de 19 noiembrie 2020, următoarea tema de discuţie fiind: "Prezentare şi analiză - produse alimentare de colecţie", luni, 19 octombrie 2020.

Date despre eveniment se pot găsi AICI

COMPUTERLAND ROMÂNIA sprijină, în calitate de Partener Gold, organizarea BUCHAREST FOOD SUMMIT, o platforma transdisciplinară de dezbatere a problemelor, soluţiilor şi oportunităţilor de afaceri din agricultură, producţia alimentară, de băuturi, retail, logistică şi HORECA din România şi Europa de Sud-Est, cu focus pe finanţare, investiţii şi eficientizare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici