Bucureştean accidentat mortal de un tramvai în zona Podului Ciurel

Un bărbat a murit după ce a fost lovit de un tramvai care circula pe linia 41, în zona Podului Ciurel, informează Brigada Rutieră. Calea de rulare a tramvaielor este blocată pe Şoseaua Virtuţii, dinspre Crângaşi către Lujerului.

1535 afișări
Imaginea articolului Bucureştean accidentat mortal de un tramvai în zona Podului Ciurel

Bucureştean accidentat mortal de un tramvai în zona Podului Ciurel

„În jurul orei 16.00, prin apel 112, Brigada Rutieră a fost sesizată cu privire la producerea unui accident rutier pe Şoseaua Virtuţii. Din primele date, conducătorul tramvaiului liniei 41, care se deplasa pe Şos Virtuţii, dinspre Crângaşi către Lujerului, în zona Pod Ciurel, a accidentat un bărbat în vârstă de aproximativ 50-60 ani. În urma impactului, victima a decedat la faţa locului”, anunţă Brigada Rutieră.

Potrivit poliţiştilor, vatmanul a fost testat din punct de vedere al alcoolemiei, rezultatul fiind 0.

„Calea de rulare a tramvaielor este blocată pe Şoseaua Virtuţii, dinspre Crângaşi către Lujerului. Se efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier”, mai transmite Brigada Rutieră

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
tramvai,
accident,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici